Naha Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Naha Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Naha med AFerry. Indenlandske tjenester i Japan er tilgængelige fra Naha til Kagoshima, Motobu og Yoron.

Naha Færgeselskaber

Færger til og fra Naha drives af Marix Line. Når du leder efter en færge til Naha, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Naha færger med Marix Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Naha bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Naha Ferries
  • Naha Ferries
  • Naha Ferries

Om Naha

Naha er hovedstaden i Okinawa præfekturet i Japan som dets politiske, okonomiske og uddannelsesmæssige center. Dens befolkning mere end 320.000 mennesker. Det er beliggende på den sydlige del af Okinawa Island, ved dens ostkinesiske havkyst. Naha er på den sydlige kyst af Okinawa oen. Naha har et udvalg af haver, museer og akvarier at besoge, men en af de mest attraktive steder på oen er det restaurerede og genopbyggede Shuri slot. Det tidligere kongelige palads i Ryukyu Kingdom, Shuri Castle er et smukt sted at gå rundt og er opfort som et UNESCO World Heritage Site.

Naha - Rutekort

se kort

Havneadresser

A Line Ferry

Naha terminal, Tondocho 2-1, Naha, Okinawa, 900-0035, Japan

Marix Line

900-0035 Nahaport terminal, Tondo cho 2-1, Naha shi, Okinawa ken, Japan

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!