Nador færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Nador Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Nador med AFerry. Færger til Nador, i Marokko, er tilgængelige fra Frankri og Spanien. Du kan tage en færge til Nador fra Almeria, Barcelona, Motril og Sète.

Nador Færgeselskaber

Færger til og fra Nador drives af Balearia, Grandi Navi Veloci, Naviera Armas og Trasmediterranea. Fordi 4 færgeselskaber opererer ind og ud af Nador, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Nador, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Al Hoceima, Melilla og Tanger Med for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Færger med Balearia og andre virksomheder, der opererer til og fra Nador er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Nador bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Sete - Nador
(Grandi Navi Veloci)
DKK1,626
  • Booked: Thursday, October 15, 2020
  • Rejs: Tuesday, November 10, 2020 (enkelt)
  • Personbil + 1
Sete - Nador
(Balearia)
DKK5,451
  • Booked: Thursday, October 22, 2020
  • Rejs: Monday, November 2, 2020 - Thursday, November 19, 2020
  • Personbil + 2
  • Nador færgehavn
  • Nador færgehavn
  • Nador færgehavn

Om Nador

Nador har en lille fiskerihavn og er forbundet med den spanske Melilla ved en motorvej. Der er også et lille antal af restauranter og hoteller.

Beliggende på den nordlige kyst af Marokko, fungerer Nador som et nyttigt bindeled mellem Nordafrika og Sydeuropa, med sine færger til Spanien.

Nador faciliteter

Nador havn har en stor passagerterminal, der er forbundet til kajerne, af et stort netværk af overdækkede gangbroer.

Nador retninger

Da Nador ligger tæt på det marokkanske nationale vejnet, kunne adgang ikke være nemmere. Nador har begrænsede togforbindelser til resten af ​​Marokko. Nador er forbundet med bus til de fleste større byer i Marokko.

Nador - Rutekort

se kort

Havneadresser

Balearia

La Route del Port, N25 Beni-Enzar, Morocco

Grandi Navi Veloci

La Route del Port, BP91 Beni-Enzar, Morocco

Naviera Armas

La Route del Port, Beni-Enzar, Morocco

Trasmediterranea

La Route del Port, N26 Beni-Enzar, Morocco

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!