Nador - Barcelona færger

Kort

Bestil tilbud

  • sjældne overfarter
    28 hr 45 min.

Alternative Ruter

Nador til Barcelona færger forbinder Marokko og Spanien med Grandi Navi Veloci.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Nador og Barcelona. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Nador til Barcelona - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Nador til Barcelona rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Nador

Nador har en lille fiskerihavn og er forbundet med den spanske Melilla ved en motorvej. Der er også et lille antal af restauranter og hoteller.


Om Barcelona

Barcelona er hovedstad i Spaniens Katalonien regionen, og er en af Spaniens, eller endda Europas, smukkeste og mest levende byer. Barcelona er en by fuld af kontraster, hvilket er tydeligt i sin arkitektur, et ægteskab af gotiske pigge og moderne kurver, herunder den berømte - Sagrada Familia.

Barcelona er opdelt i to dele. Den gamle by, som er hjertet af byen, herunder indkobsmuligheder, caféer og museer. Så er der Port Vell, som byder på barer, restauranter, butikker, et IMAX-teater og den største akvarium i Europa, ikke langt fra den storste havn i Barcelona.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!