Nador - Almeria færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 1 krydsninger dagligt
    3 hr 46 min.
    Få Pris

Alternative Ruter

Nador til Almeria færger forbinder Marokko og Spanien med Balearia, Naviera Armas og Trasmediterranea. Udover at sammenligne priser og tider for Nador til Almeria, viser vi også resultater for 5 andre ruter for at hjælpe dig med at komme fra Marokko til Spanien til det bedste tidspunkt, til den bedste pris:

  • Al Hoceima til Motril
  • Melilla til Almeria
  • Melilla til Malaga
  • Melilla til Motril
  • Nador til Motril

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Nador og Almeria. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Nador til Almeria - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Nador til Almeria rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Nador

Nador har en lille fiskerihavn og er forbundet med den spanske Melilla ved en motorvej. Der er også et lille antal af restauranter og hoteller.


Om Almeria

Navnet Almeria kommer fra det arabiske Al-Mariyat, som betyder "Havets spejl". Almeria er en hyggelig og stor by, som både kan tilbyde en afslappende, spændende og en kultural ferie.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!