Naantali Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Naantali Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Naantali med AFerry. Færger til Naantali, i Finland, er tilgængelige fra Åland og Sverige. Du kan tage en færge til Naantali fra Kapellskar og Langnas.

Naantali Færgeselskaber

Færger til og fra Naantali drives af Finnlines. Når du leder efter en færge til Naantali, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Helsinki og Turku for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Naantali færger med Finnlines er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Naantali bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Naantali Ferries
  • Naantali Ferries
  • Naantali Ferries

Om Naantali

Moomin World-forlystelsesparken er en fantastisk attraktion for små born baseret på Moomin-bogerne fra Tove Jansson. Parken er et pædagogisk eventyr og ligger på oen Kailo, kun en kort bådtur væk fra Naantali. Parken er åben i sommermånederne, men lejlighedsvis afholder særlige arrangementer om vinteren.

Naantali Spa Hotel er det storste spa i Finland. Udvej omfatter restauranter, en swimmingpool og et udvalg af værelser med sundheds- og skonhedsservice.

Naantali er godt placeret til at få et glimt af Aurora Borealis, eller Northern Lights som de er mere almindeligt kendt. Denne spektakulære naturlige skærm må ikke gå glip af, hvis du har mulighed for at se den.

Naantali - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!