My Ferry Link

My Ferry Link
Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

MyFerryLink er det seneste færgeselskab på denne rute over Nordsøen. Med 16 overfarter om dagen, færger udstyret til de højeste standarder og fantastiske ombord faciliteter, bliver der booket flere og flere overfarter med MyFerryLink.

Oversigt

Check-in Information

Check-in er 1 time før afgang for alle passagerer.

Ruter:
Korteste krydsning:

Mest populære rute:

Tilbud

My Ferry Link Ruter

  • Book overfarter mellem Dover og Calais
  • Book overfarter mellem Dover og Calais

  Ombord My Ferry Link

  Mad og drikke

  My Ferry Link er et fransk selskab og det kommer derfor ikke bag på nogen, at kvaliteten af fødevarerne ombord er fantastisk. Le Relais er en uformel restaurant med selvbetjening for hele familien. Du finder her et bredt udvalg af retter, der passer til enhver smag. Der serveres både morgenmad, frokost og aftensmad. Ombord finder du også en bar: Le Pub er det perfekte sted, hvis du har lyst til en hurtig varm eller kold drink.

  Shopping ombord

  Hvis du mangler en souvenir, gave eller bare ønsker at forkæle dig selv, kan du tage et kig i butikken La Boutique. Du kan her finde gode priser på vin og spiritus, parfume, slik og chokolade samt legetøj og souvenirs. Du kan betale med kort eller kontanter i enten britiske pund eller euro.

  Faciliteter for børn

  Planlægger du at rejse med børn? My Ferry Link tilbyder nogle af de bedste faciliteter for de små på tværs af kanalen. For de mindste er der specielle områder til skiftning af bleer. For ældre børn er der Playzone, som er et vidunderligt dekoreret legeområde med tegnefilm, spil og børnevenlige møbler.

  Om My Ferry Link

  My Ferry Link's flåde består af de to passagerfærger Rodin og Berliozmed, som er udstyret med et fantastisk moderne interiør. Begge færger har de mest moderne sikkerheds- og navigationssystemer.

  Uanset om du rejser på Rodin eller Berlioz finder du en virkelig bred vifte af faciliteter. Sæderne er så komfortable og vinduerne så store, at du kan blive fristet til bare at læne dig tilbage, slappe af og se verden passere forbi udenfor dit vindue.

  Seneste tilbud via email

  Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!