Motril Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Motril Ruter

  • Tanger Med til Motril / Motril til Tanger Med
    7 krydsninger ugentligt
    8 hr

Tilbud

Bestil en færge til Motril med AFerry. Du kan bruge Motril til at tage færger omkring Spanien og også til Marokko. Indenlandske tjenester i Spanien er tilgængelige fra Motril til Melilla mens færger væk fra Spanien sejle til Al Hoceima og Nador.

Motril Færgeselskaber

Færger til og fra Motril drives af Naviera Armas. Når du leder efter en færge til Motril, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Almeria, Gibraltar og Malaga for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Motril færger med Naviera Armas er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Motril bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Motril Ferries
  • Motril Ferries
  • Motril Ferries

Om Motril

Motril er en spansk by beliggende i sydost-Andalusien ved Middelhavet. I denne smukke by finder du mange restauranter, hvor du kan nyde fremragende mad, monumenter, museer, parker, vidunderlige strande og en lang række udendors aktiviteter. Motril har en kommerciel, fritids- og fiskerihavn.

Motril - Rutekort

se kort

Havneadresser

Balearia

Paseo del Puerto, 35, 18613, Motril, Granada, Spain

FRS

Paseo del Puerto, 35, 18613, Motril, Granada, Spain

Naviera Armas

18600 Motril, Granada, Spain

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!