Morro Jable færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Morro Jable Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Morro Jable med AFerry. Du kan bruge Morro Jable til at tage færger omkring De Kanariske Oer og også til Tenerife. Indenlandske tjenester i De Kanariske Oer er tilgængelige fra Morro Jable til Las Palmas de Gran Canaria mens færger væk fra De Kanariske Oer sejle til Santa Cruz de Tenerife.

Morro Jable Færgeselskaber

Færger til og fra Morro Jable drives af Fred Olsen og Naviera Armas. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Morro Jable, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Morro Jable, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Puerto Rosario for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Morro Jable færger med Fred Olsen og Naviera Armas er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Morro Jable bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Morro Jable færgehavn
  • Morro Jable færgehavn
  • Morro Jable færgehavn

Om Morro Jable

Morro Jable er en lille by i Jandia-regionen i Fuerteventura på De Kanariske Oer. Morro Jable færgeshavn ligger tæt på centrum af byen og tilbyder færgetjenester fra Fuerteventura til Gran Canaria og Tenerife.

Morro Jable er beliggende i Jandia-regionen på den kanariske o Fuerteventura. Morro Jable ligger i den sydlige del af oen og forbinder Fuerteventura med færge med Las Palmas de Gran Canaria og Santa Cruz de Tenerife.

Morro Jable er et populært turiststed og kan prale af miles af gyldne strande og klare blå haver. Morro Jable er veludstyret med lokale tjenester og faciliteter og har mange butikker, barer og restauranter til at betjene de mange turister, der besoger byen hvert år.

Væk fra turistcentret, kan du vandre til Morro Jables gamle bydel, hvor du kan besoge den hyggelige fiskerihavn og promenaden. Morro Jable er hjemsted for nogle af de længste og smukkeste strande på De Kanariske Oer og tilbyder vandsport såsom jetski og windsurfing.

Morro Jable byder på masser at se og gore, herunder Aloe Vera centrum, dedikeret til en af Fuerteventuras vigtigste afgroder. Tæt på Morro Jable er der også en populær golfbane, og Morro Jable tilbyder selv et udvalg af barer og restauranter til underholdning.

Morro Jable - Rutekort

se kort

Havneadresser

Naviera Armas

Edificio Area de Puertos Puerto de Morro Jable, s/n, 35625 - Morrojable, Canary Islands (Fuerteventura)

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!