Montevideo Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Montevideo med AFerry. Færger til Montevideo, i Uruguay, er tilgængelige fra Argentina. Du kan tage en færge til Montevideo fra Buenos Aires.

Montevideo Færgeselskaber

Færger til og fra Montevideo drives af Colonia Express. Når du leder efter en færge til Montevideo, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Montevideo færger med Colonia Express er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Montevideo bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Montevideo Ferries
  • Montevideo Ferries
  • Montevideo Ferries

Om Montevideo

Montevideo er hovedstaden i Uruguay og det kulturelle og okonomiske centrum i landet. Det ligger på Rio de la Plata og er en af de sikreste byer på det sydamerikanske kontinent. Med færge Colonia Express Montevideo er forbundet med færge til den argentinske hovedstad Buenos Aires.

Montevideo - Rutekort

se kort

Havneadresser

Colonia Express

Terminal de Tres Cruces, Av. Italia y Blvd. Artigas, Local 31A, , Uruguay

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!