Milos færge

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Milos Ruter

Bestil en færge til Milos med AFerry. Du kan bruge Milos til at tage færger omkring De Kykladiske oer og også til Grækenland og Kreta. Indenlandske tjenester i De Kykladiske oer er tilgængelige fra Milos til 9 færgehavnene:

 • Folegandros
 • Ios
 • Koufonissi
 • Kythnos
 • Naxos
 • Paros
 • Santorini
 • Serifos
 • Sifnos

Færger væk fra De Kykladiske oer sejl fra Milos til Heraklion, Katapola og Piraeus.

Milos Færgeselskaber

Færger til og fra Milos drives af Aegean Speed Lines , Aegeon Pelagos, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Sea Jets og Zante Ferries. Fordi 6 færgeselskaber opererer ind og ud af Milos, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Milos, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Færger med Aegean Speed Lines og andre virksomheder, der opererer til og fra Milos er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Milos bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

 • Milos færgehavn
 • Milos færgehavn
 • Milos færgehavn

Om Milos

Nogle af de interessante steder i Milos er Milos huler, Catacombs af Milos, mineralogiske museum, Svovl miner, gamle Milos teater og venetianske borg.

Milos er et sted, hvor der sker rigtig meget, med mange restauranter, tavernaer, barer og diskoteker over hele øen, der tilbyder noget af det fineste mad og græsk og delikatesser sammen med forskellige butikker, hvor du kan finde alle de ting, du måtte have brug for din ferie.

Milos er kendt verden over, for den berømte statue af Venus, som i øjeblikket står på Louvre museet i Paris. Milos er kendt som "øen af farver" på grund af sit farverige landskab af røde, brune og hvide klipper formationer kombineret med det smukke blå hav og farverige vilde planter.

Milos er et område med en enestående naturskønhed med nogle fantastiske gyldne sandstrande og charmerende små landsbyer. Milos er primært et klippelandskab på grund af sin vulkanske oprindelse, men byder på masser af ting at se og gøre.

Milos færgehavn ligger i havnebyen Adamas på den vestligste af Kykladernes Milos, i Det Ægæiske Hav. Milos har en naturligt beskyttet bugt på grund af dens unikke hestesko form og har et areal på 151 kvadratkilometer.

Milos - Rutekort

se kort

Havneadresser

Aegeon Pelagos

Eparchiaki Odos Adamanta-Zefirion, 84801, Greece

Aegean Speed Lines

Eparchiaki Odos Adamanta-Zefirion, 84801, Greece

Hellenic Seaways

Eparchiaki Odos Adamanta-Zefirion, 84801, Greece

Sea Jets

Eparchiaki Odos Adamanta-Zefirion, 84801, Greece

Zante Ferries

Eparchiaki Odos Adamanta-Zefirion, 84801, Greece

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!