Milazzo Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Milazzo med AFerry. Færger til Milazzo, i Sicilien, er tilgængelige fra De Æoliske oer. Du kan tage en færge til Milazzo fra Lipari, Panarea, Salina, Stromboli og Vulcano.

Milazzo Færgeselskaber

Færger til og fra Milazzo drives af Liberty Lines. Når du leder efter en færge til Milazzo, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Milazzo færger med Liberty Lines er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Milazzo bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Milazzo Ferries
  • Milazzo Ferries
  • Milazzo Ferries

Om Milazzo

Milazzo er en traditionel havneby med flertallet af turister, der går ud til de eoliske oer eller kommer ind fra dem for at udforske Sicilien. Imidlertid har Milazzo nogle smukke seværdigheder i den gamle bydel, herunder slottet, der byder på spektakulær udsigt. Adgang til slottet er gratis.

Milazzo - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!