Messina Færger

  • Sammenlign tider og priser for Messina

    Find de bedste priser på AFerry

  • Bliv medlem af millioner af tilfredse kunder

    Bliv medlem af millioner af tilfredse kunder

Messina Færger - Priser fra 533 DKK

Bestil en færge til Messina med AFerry. Færger til Messina, i Sicilien, er tilgængelige fra De Æoliske oer og Italien. Du kan tage en færge til Messina fra Salerno og Villa San Giovanni.

Messina Færgeselskaber

Færger til og fra Messina drives af Caronte & Tourist og Liberty Lines. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Messina, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Messina, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Catania, Palermo og Termini Imerese for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Messina færger med Caronte & Tourist og Liberty Lines er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Messina bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Messina Ruter

Om Messina

Messina praler med sin religiose og militære arkitektur. Her kan du besoge mange kirker som den smukke kirke i Annunziata dei Catalani eller den historiske port Porta Garzia til Fort Real Cittadella. Walking omkring byen vil du også se nogle springvand, f.eks. Orion-fontænen nær katedralen.

Messina er et godt punkt at stoppe med, for du går ud for at udforske andre oer på oen Sicilien.

Messina - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!