Messina Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Messina Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Messina med AFerry. Færger til Messina, i Sicilien, er tilgængelige fra De Æoliske oer og Italien. Du kan tage en færge til Messina fra Salerno og Villa San Giovanni.

Messina Færgeselskaber

Færger til og fra Messina drives af Caronte & Tourist og Liberty Lines. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Messina, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Messina, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Catania, Palermo og Termini Imerese for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Messina færger med Caronte & Tourist og Liberty Lines er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Messina bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Villa San Giovanni - Messina
(Caronte & Tourist)
DKK322
  • Booked: Wednesday, October 21, 2020
  • Rejs: Monday, November 2, 2020 (enkelt)
  • Personbil + 2
  • Messina Ferries
  • Messina Ferries
  • Messina Ferries

Om Messina

Messina praler med sin religiose og militære arkitektur. Her kan du besoge mange kirker som den smukke kirke i Annunziata dei Catalani eller den historiske port Porta Garzia til Fort Real Cittadella. Walking omkring byen vil du også se nogle springvand, f.eks. Orion-fontænen nær katedralen.

Messina er et godt punkt at stoppe med, for du går ud for at udforske andre oer på oen Sicilien.

Messina - Rutekort

se kort

Havneadresser

Caronte & Tourist

Messina - Molo Norimberga, 98122 Messina, Italy

Caronte & Tourist

Rada S. Francesco, , Italy

Liberty Lines

Molo d'imbarco Rizzo - Via Luigi Rizzo , 98122 (ME) , Italy

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!