Melilla - Malaga færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

 • 6 krydsninger ugentligt
  7 hr
  Få Pris
 • 6 krydsninger ugentligt
  5 hr 45 min.
  Få Pris

Alternative Ruter

Melilla til Malaga er en indenrigsrute i Spanien, med Balearia og Trasmediterranea. Udover at sammenligne priser og tider for Melilla til Malaga, viser vi også resultater for 5 andre ruter for at hjælpe dig med at komme omkring Spanien til den bedste tid, til den bedste pris:

 • Al Hoceima til Motril
 • Melilla til Almeria
 • Melilla til Motril
 • Nador til Almeria
 • Nador til Motril

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Melilla og Malaga. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Melilla til Malaga - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Melilla til Malaga rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Melilla

Melilla, på Middelhavskysten i Marokko, var oprindeligt en fonikisk koloni, og har gennem historien set romersk, byzantinsk, arabisk, Vandal og puniske regel. Melilla blev erobret af Spanien i 1492 og har været under spansk administration lige siden, hvilket afspejles i byens typisk andalusisk karakter. Havnen i Melilla er blevet en vigtig havn for handel og transport mellem Nordafrika og Spanien.

Den befæstede Melilla gamle bydel, Melilla la Vieja, er omgivet af defensive vægge og har ændret sig lidt siden det 16. århundrede. Nogle andre interessante seværdigheder at se i Melilla omfatter Plaza de España kvadrat, der er omgivet af vigtige lokale bygninger, og Zoruah synagoge. Melilla har også en række museer du skal besoge, herunder Arkæologi og Historie Museet og Military History Museum. Melilla er cirka 14 kilometer nord for Nador, Nador er tilgængelig fra Melilla med tog.


Om Malaga

De vigtigste seværdigheder i Malaga er The Alcazaba og det romerske teater, Gibralfaro Slot, Picasso Foundation - Picassos Hjem Museum, Den neoklassiske Katedral Encarnation; bispegården; tyrefægterarenaen, som hedder Plaza de Toros.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!