Melilla færge

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Melilla Ruter

Bestil en færge til Melilla med AFerry. Indenlandske tjenester i Spanien er tilgængelige fra Melilla til Almeria, Malaga og Motril.

Melilla Færgeselskaber

Færger til og fra Melilla drives af Balearia, Naviera Armas og Trasmediterranea. Fordi 3 færgeselskaber opererer ind og ud af Melilla, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Melilla, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Al Hoceima, Nador og Tanger Med for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Melilla færger med Balearia, Naviera Armas og Trasmediterranea er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Melilla bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Melilla færgehavn
  • Melilla færgehavn
  • Melilla færgehavn

Om Melilla

Melilla, på Middelhavskysten i Marokko, var oprindeligt en fonikisk koloni, og har gennem historien set romersk, byzantinsk, arabisk, Vandal og puniske regel. Melilla blev erobret af Spanien i 1492 og har været under spansk administration lige siden, hvilket afspejles i byens typisk andalusisk karakter. Havnen i Melilla er blevet en vigtig havn for handel og transport mellem Nordafrika og Spanien.

Den befæstede Melilla gamle bydel, Melilla la Vieja, er omgivet af defensive vægge og har ændret sig lidt siden det 16. århundrede. Nogle andre interessante seværdigheder at se i Melilla omfatter Plaza de España kvadrat, der er omgivet af vigtige lokale bygninger, og Zoruah synagoge. Melilla har også en række museer du skal besoge, herunder Arkæologi og Historie Museet og Military History Museum. Melilla er cirka 14 kilometer nord for Nador, Nador er tilgængelig fra Melilla med tog.

Melilla havn ligger i hjertet af byen og overser den befæstede Melilla gamle bydel. Havnen er en kort gåtur fra Plaza de España og byens mange attraktioner og faciliteter. Havnen forbinder Melilla med de spanske havne i Malaga og Almeria, med hyppige færgeforbindelser med Acciona Trasmediterranea.

Melilla faciliteter

Melilla havn tilbyder en lang række faciliteter og services, her i blandt, et informations kontor og parkering.

Melilla retninger

Melilla havn ligger på Calle de Mulle Villanueva, og er tilgængelig fra N15 fra Nador til syd, og fra ML300 fra Idoudouhane til vest. Melilla havn er tilgængelig fra ML101 og ML105 inden Melilla by, og er tæt på Plaza de España.

Melilla - Rutekort

se kort

Havneadresser

Balearia

Edificio Estacion Maritima de Melilla, 52001, Melilla Ribera, Spain

Grandi Navi Veloci

Edificio Estacion Maritima de Melilla, 52001, Melilla Ribera, Spain

Naviera Armas

General Marina, 1, C.P. 52001, Morocco

Trasmediterranea

General Marina, 1, C.P. 52001, Marocco

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!