Melbourne Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Melbourne med AFerry. Færger til Melbourne, i Australien, er tilgængelige fra Tasmanien. Du kan tage en færge til Melbourne fra Devonport.

Melbourne Færgeselskaber

Færger til og fra Melbourne drives af Spirit of Tasmania. Når du leder efter en færge til Melbourne, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Melbourne færger med Spirit of Tasmania er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Melbourne bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Melbourne Ferries
  • Melbourne Ferries
  • Melbourne Ferries

Om Melbourne

Melbourne er Australiens næststorste by. Som kulturhovedstad er Melbourne hjemsted for arkitektur fra victoriansk æra, omfattende indkobsmuligheder, museer, gallerier, teatre og store åbne haver. Melbourne spiller også vært for mange store sportsbegivenheder.

Melbourne er kystnære hovedstad i den sydostlige australske delstat Victoria. Byen Melbourne blev hurtigt udvidet i lobet af 1850'erne, og mange af byens beromte bygninger, fra Parlamentet House til Melbourne Cricket Ground blev bygget i denne periode. I dag er Melbourne en imponerende moderne by, selvom du stadig kan nyde en smag af den victorianske æra med en spadseretur gennem baner og arkader. Intet besog i Melbourne er komplet uden at rejse til Great Ocean Road, der er hjemsted for regionens mest beromte naturlige vartegn, de dramatiske tolv apostle.

Melbourne - Rutekort

se kort

Havneadresser

Spirit of Tasmania

185 Bay Street, Port Melbourne VIC 3207, Australia

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!