Marseille - Oran færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 1 krydsninger ugentligt
    25 hr
    Få Pris

Alternative Ruter

Marseille til Oran færger forbinder Frankri og Algeriet med Algerie Ferries.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Marseille og Oran. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Billige Marseille til Oran priser

For de næste 7 dage

Baseret på bookinger, der rejser i denne uge med bil.

Tilbud

Marseille til Oran - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Marseille til Oran rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Marseille

Marseille i sig selv er et vigtigt center, for kunst og historie, med mange museer og gallerier at besøge. De fleste af byens attraktioner kan findes i 1., 2., 6. og 7. arrondissement. Disse omfatter den gamle havn, fyret af Sainte Marie, det historiske museum og meget mere. Transport i og omkring byen er enkel, med et omfattende netværk af motorveje, som forbinder Marseille mod nord, vest og øst, en banegård med direkte forbindelser til Nice, Toulouse og Barcelona, samt en omfattende bus netværk, der betjener byen og forstæderne af Marseille.


om Oran

Oran ligger i det nordvestlige Algeriet, på Middelhavskysten, og er hovedstaden i Oran provinsen. Oran har haft en farverig fortid, ser besættelse fra den spanske, osmannerne og det franske. I dag Oran er et vigtigt handelscentrum, med sin internationale havn tilbyder mange passager-og godstrafikken.

Oran rige historie har efterladt byen med et væld af historiske og kulturelle skatte, den mest berømte af, som at være det 17. århundrede Qasr el-Bey (Bey slot). Også et besøg værd, er Santa Cruz spanske kirke, og byens mange museer og moskeer.

Oran er udstyret med mange faciliteter for turister, og har en bred vifte af hoteller, biografer, teatre, kunst centre og restauranter.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!