Marseille - Bastia færger

Kort

Bestil tilbud

  • 7 krydsninger ugentligt
    11 hr

Alternative Ruter

Marseille til Bastia færger forbinder Frankri og Korsika med Corsica Linea og La Meridionale. Udover at sammenligne priser og tider for Marseille til Bastia, viser vi også resultater for Nice til Bastia og Toulon til Bastia for at hjælpe dig med at komme fra Frankri til Korsika til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Marseille og Bastia. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Marseille til Bastia - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Marseille til Bastia rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Marseille

Marseille i sig selv er et vigtigt center, for kunst og historie, med mange museer og gallerier at besøge. De fleste af byens attraktioner kan findes i 1., 2., 6. og 7. arrondissement. Disse omfatter den gamle havn, fyret af Sainte Marie, det historiske museum og meget mere. Transport i og omkring byen er enkel, med et omfattende netværk af motorveje, som forbinder Marseille mod nord, vest og øst, en banegård med direkte forbindelser til Nice, Toulouse og Barcelona, samt en omfattende bus netværk, der betjener byen og forstæderne af Marseille.


Om Bastia

Bastia er en charmerende gammel middelhavsby med smalle gader flankeret af hoje bygninger. Det er et livligt sted, hvor du kan nyde en gåtur efter behag. Interesante steder at oplever er blandt andet i den gamle havn, markedet, Saint Nicolas plads, katedralen i Saint Mary og Saint Cross hvælving.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!