Marseille - Ajaccio færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 7 krydsninger ugentligt
    11 hr
    Få Pris

Alternative Ruter

Marseille til Ajaccio færger forbinder Frankri og Korsika med Corsica Linea og La Meridionale. Udover at sammenligne priser og tider for Marseille til Ajaccio, viser vi også resultater for Nice til Ajaccio og Toulon til Ajaccio for at hjælpe dig med at komme fra Frankri til Korsika til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Marseille og Ajaccio. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Billige Marseille til Ajaccio priser

For de næste 7 dage

Baseret på bookinger, der rejser i denne uge med bil.

Tilbud

Marseille til Ajaccio - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Marseille til Ajaccio rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!