Marmaris færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Marmaris havn ligger på middelhavskysten, i den sydvestlige del af Tyrkiet. Marmaris færgehavn er naturligvis beskyttet af Yildiz Adasi halvøen. Dette har ført til udviklingen af ​​to store og mange andre små marinaer. Færger fra havnen i Marmaris sejler til den græske ø Rhodos, og kan books med AFerry.dk

  • Marmaris færgehavn
  • Marmaris færgehavn
  • Marmaris færgehavn

Marmaris havne faciliteter

Marmaris havn tilbyder forskellige services i passagerterminalen, beliggende for enden af færgehavnen. Færgeterminalen er fuldt airconditioned og tilbyder faciliteter såsom informationsskranken, offentlige telefoner, toldfaciliteter, toiletter, en restaurant og toldfrie butikker.

Der er en taxaholdeplads og en parkeringsplads for både kort-og langtidsparkering lige foran passagerterminalen Building.

Komme til Marmaris

Havnen ("Liman" på tyrkisk) er placeret forbi Netsel Marina, på den østlige ende af Marmaris. Fra den østlige del af Marmaris, kør ned af Mustafa Muni Relgin Bulvari og forbi busstationen mod Marina.

Fra vest, fra Turnuc, Icmeler eller Marmaris følg den centrale, Marmaris vej og drej til venstre ad Ataturk Bulvari, efter Ulusal Egemenlik gaden indtil du når slutningen af ​​vejen, og følg anvisningerne ovenfor til Marina.

Om Marmaris

Marmaris har en historie som går tilbage til 3000 f.Kr. Ionianerne var de første til at slå sig ned, fanget af skønheden, og den alsidige stilling af Marmaris havn, til at drive handel. Det blev navngivet Physcos af Ionianerne, som senere blev invaderet af Alexander den Store i 4. århundrede f.Kr.

Senere i 1552, den ottomanske kejser, erobrede Kanuni Süleyman byen og ændrede navnet til "Marmaris".

Marmaris er voldsomt forvandlet, fra en gang, at være en lille tyrkisk fiskerby til et populært turistmål, takket være sine naturlige havne med rolige, krystalklare vand, der letter udviklingen af ​​pragtfuld sejlsport og dykning resorts og den maleriske kyst med forrevne bjerge og fyrretræer.

Området omkring havnen, giver en smag af karakteren af ​​den gamle by, overset af det gamle slot, der nu er et museum. Netsel marine nås af en lille gangbro, og er en af de største og mest moderne i Tyrkiet, og det er et tilholdssted for jetset, der fortøjer deres luksusyachter.

Andre interessante steder at se, er den bibelske by Efes og Pamukkale (en naturlig dannelse af sten og termiske pools og betragtes som det 8. vidunder i verden).

Marmaris har nogle af de mest attraktive strande i den ægæiske region af det østlige Middelhav. Marmaris er også et shopping mekka. De små indkøbscenter huser op med marked butikker og intime restauranter, men de virkelig gode tilbud findes i basar området, med hundredvis af små butikker, der tilbyder de sædvanlige tyrkiske varer - beklædning, læder, smykker og kunsthåndværk.

Foret med palmer, har strandpromenaden et typisk middelhavsklima, og er et fantastisk sted for et aftensmåltid eller en afslappet spadseretur. Butikker, barer og restauranter langs gaderne, tilbyder noget mere attraktiv end den sidste.

Marmaris - Rutekort

se kort

Havneadresser

Sea Service

Marina Otoparki, 48700 Marmaris, Turkey

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!