Mariehamn - Stockholm færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

 • 2 krydsninger dagligt
  4 hr 30 min.
  Få Pris
 • 2 krydsninger dagligt
  5 hr 30 min.
  Få Pris

Alternative Ruter

 • Langnas - Stockholm
  6 krydsninger ugentligt
  5 hr 25 min.
  Få Pris
 • 2 krydsninger dagligt
  2 hr 15 min.
  Få Pris

Mariehamn til Stockholm færger forbinder Åland og Sverige med Tallink Silja og Viking Line. Udover at sammenligne priser og tider for Mariehamn til Stockholm, viser vi også resultater for Mariehamn til Kapellskar for at hjælpe dig med at komme fra Åland til Sverige til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Mariehamn og Stockholm. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Mariehamn til Stockholm - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Mariehamn til Stockholm rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!