Mariehamn færge

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Mariehamn Ruter

Bestil en færge til Mariehamn med AFerry. Færger til Mariehamn, i Åland, er tilgængelige fra Estonien, Finland og Sverige. Du kan tage en færge til Mariehamn fra Helsinki, Kapellskar, Stockholm, Tallinn og Turku.

Mariehamn Færgeselskaber

Færger til og fra Mariehamn drives af Tallink Silja og Viking Line. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Mariehamn, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Mariehamn, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Langnas for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Mariehamn færger med Tallink Silja og Viking Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Mariehamn bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Mariehamn færgehavn
  • Mariehamn færgehavn
  • Mariehamn færgehavn

Om Mairehamn

Mariehamn blev grundlagt i 1861, som en del af det russiske imperium og blev opkaldt efter Maria Alexandrovna, kejserinde, gift med den russiske Kong Alexander II og har siden da været en selvstyrende region Åland.

Mariehamn er en meget attraktiv by med brede gader og grønne områder, med en fantastisk udstilling af forårsblomster overalt. Det er en lille ungdommelig by med restauranter og barer, for enhver smag i gåafstand fra Mariehamn havn.

Byen byder på en masse at udforske, såsom et sø museum i skibet Pommern, bygget i Glasgow i 1930 eller blot slappe af ved stranden.

Mariehamn havn ligger i Mariehamn, hovedstaden på Åland. Mariehamn er på en halvø med to vigtige havne bygget i beskyttede bugter på den østlige og vestlige kyst, som forbinder færgetrafikken til Sverige og Finland.

Mariehamn faciliteter

I nærheden af ​​Mariehamn havn, vil passagerer vil et godt udvalg af butikker og restauranter, og hoteller. Mariehamn havn giver forskellige muligheder, herunder en restaurant, bar, offentlige toiletter og taxiholdeplads. Indenfor 500 meter finder du en turistinformation centrum og vekselkontor.

Parkeringsfaciliteter (både kort- og langtidparkering) er tilgængelige på havnen, men dette er uovervåget. I sommermånederne kan være begrænsede pladser til rådighed. For yderligere information kan du ringe til 0035 818 531 470.

Mariehamn retninger

Sundqvists driver alle de busforbindelser på øen. Der er hyppige forbindelser fra busstationen lige udenfor færgeterminalen til centrum og til Eckerö.

Der er ingen jernbanenet på Åland Island.

Mariehamn - Rutekort

se kort

Havneadresser

Tallink Silja

Västra Hamnen, Mariehamn, 22100, Aland Islands

Viking Line

Viking Line Terminal, Västerhamn, FIN-22101, Aland Islands, Finland

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!