Marettimo Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Marettimo med AFerry. Færger til Marettimo, i Aegadian Islands, er tilgængelige fra . Du kan tage en færge til Marettimo fra Trapani.

Marettimo Færgeselskaber

Færger til og fra Marettimo drives af Liberty Lines. Når du leder efter en færge til Marettimo, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Marettimo færger med Liberty Lines er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Marettimo bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Marettimo Ferries
  • Marettimo Ferries
  • Marettimo Ferries

Om Marettimo

Marettimo En smuk og stort set uberort o er en af de egyptiske oer i Middelhavet vest for Sicilien, Italien. Fra Trapani tager det cirka en time med færge for at nå oen, hvor du finder små, hvidkalkede huse, der ligger omkring en lille havn fyldt med fiskerbåde. Der er masser af vandrestier på oen, og ivrige vandrere kan nå de hojeste punkter og opdage gamle udkig - det normandiske slot på den nordostlige kyst og rester af en håndfuld romerske bygninger. Linger over en kaffe, ser verden forbi i den gamle fiskerihavn og nyd den fred og uspolerede skonhed på denne hemmelige o.

Marettimo - Rutekort

se kort

Havneadresser

Siremar

4 Via Scalo Nuovo, TP 91023, Italy

Liberty Lines

, 91023 Marettimo, Favignana TP, Italy

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!