Mantoudi Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Mantoudi med AFerry. Færger til Mantoudi, i Grækenland, er tilgængelige fra Sporaderne. Du kan tage en færge til Mantoudi fra Skiathos og Skopelos.

Mantoudi Færgeselskaber

Færger til og fra Mantoudi drives af ANES Ferries. Når du leder efter en færge til Mantoudi, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Mantoudi færger med ANES Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Mantoudi bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Mantoudi Ferries
  • Mantoudi Ferries
  • Mantoudi Ferries

Om Mantoudi

Mantoudi er en passagestad, som den ligger på vejen til populære turiststeder i Evia Island, og er færgen til havnen med forbindelser til de græske oer Skiathos og Skopelos .

Evia-oen er den næststorste af de græske oer efter Kreta, og har mange arkæologiske steder blevet beboet af grækere, romere, osmannere og albanere.

Mantoudi - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!