Manila Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Manila med AFerry. Indenlandske tjenester i Filippinerne er tilgængelige fra Manila til Cebu City.

Manila Færgeselskaber

Færger til og fra Manila drives af 2GO Travel. Når du leder efter en færge til Manila, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Manila færger med 2GO Travel er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Manila bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Manila Ferries
  • Manila Ferries
  • Manila Ferries

Om Manila

Manila er hovedstaden i Filippinerne, det er en blanding af moderne skyskrabere og spansk kolonial arkitektur, der ligger ved kysten på oen Luzon. Centret af Old Manila er den murede by Intramuros. Populære seværdigheder omfatter Fort Santiago, en storied citadel og tidligere militær fængsel og en barokke kirke San Agustin fra det 16. århundrede.

Manila - Rutekort

se kort

Havneadresser

2GO Travel

Boston Ticketing- ATI Inc, Pier 15 Eva Macapagal Super Terminal-Harbour Center,25th St. South Harbor, Manila, Philippines

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!