Manche Iles Express

Manche Iles Express
Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Book Manche Iles Express færger med AFerry. Book Manche Iles Express færger til Frankri og Kanaloerne. Alle Manche Iles Express færger er af hojeste kvalitet. AFerry har altid de billigste priser for Manche Iles Express færger samt de seneste tilbud. Med AFerry kan du booke Manche Iles Express færger til Alderney, Carteret, Dielette, Granville, Guernsey, Jersey og Sark. Vi sammenligner Manche Iles Express med Condor Ferries for at hjælpe dig med at vælge.

Nedenfor kan du se de seneste priser, afgange og alle Manche Iles Express ruter.

Oversigt

Check-in Information

Passagerer skal check-in for at gå på bord mindst 1 time før afrejse. Enhver passager, inklusive passagerer, der har billetter, der ankommer til check-in mindre end 30 minutter før afrejse, kan nægtes boarding og vil ikke have nogen anvendelse mod MANCHE ILES EXPRESS. Passagerer, der nægtes boarding på grund af sen ankomst til indtjekning, forbliver ansvarlige for prisen for billetten. Ved reservation modtager du en anden bekræftelse, der inkluderer et Manche Iles Express-referencenummer. Vær venlig at have dette med dig til afgangs- og ankomstprocedurer, da uden Manche Iles Express-referencen har du ikke tilladelse til at rejse.

Ruter:
Korteste krydsning:

Mest populære rute:

Tilbud

Manche Iles Express Ruter

    • Book færger til Sark, Granville, Jersey og flere med AFerry!
    • Book færger til Sark, Granville, Jersey og flere med AFerry!

    Seneste tilbud via email

    Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!