Malmo Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Malmo Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Malmo med AFerry. Færger til Malmo, i Sverige, er tilgængelige fra Danmark og Tyskland. Du kan tage en færge til Malmo fra Copenhagen og Travemunde.

Malmo Færgeselskaber

Færger til og fra Malmo drives af Finnlines og Oresundbron. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Malmo, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Malmo, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Gothenburg, Helsingborg og Trelleborg for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Malmo færger med Finnlines og Oresundbron er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Malmo bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Malmo Ferries
  • Malmo Ferries
  • Malmo Ferries

Om Malmö

Malmo er den tredjestorste by i Sverige, bag Stockholm og Göteborg. Sammen med Kobenhavn i Danmark udgor det Oresundsregionen, som er det tættest befolkede område i Skandinavien.

Siden opforelsen af Oresundbroen har Malmo forvandlet til at blive et centralt knudepunkt for ny forretning og fantastisk arkitektur. Der er endda en skandinavisk tv-serie omkring broen ved navn "The Bridge", som er temaet for en populær bustur i Malmö.

På dagen er der masser at se i Malmö. Med smukke bygninger som Turning Torso, museer og lige fodbold, som er meget populær i det sydlige Sverige. Malmö er hjemsted for en af Europas storste skateparker, Stapelbäddsparken, som er åben hele året rundt og gratis at besoge.

Om natten er der noget for enhver smag. Slap af i det store udvalg af restauranter og oplev det skandinaviske kokken i allerhojeste grad. Hvis du foler natten er stadig ung, kan du besoge natklubberne i byen, hvor du kan finde store barer og kasinoer.

Malmo - Rutekort

se kort

Havneadresser

Oresundbron

Oresund Bridge, Malmö, Sweden

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!