Malmö - Kopenhagen færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 96 krydsninger dagligt
    10 min.
    Få Pris

Alternative Ruter

Malmö til Kopenhagen færger forbinder Sverige og Danmark med Oresundbron. Udover at sammenligne priser og tider for Malmö til Kopenhagen, viser vi også resultater for Gothenburg til Frederikshavn og Varberg til Grenaa for at hjælpe dig med at komme fra Sverige til Danmark til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Malmö og Kopenhagen. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Malmö til Kopenhagen - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Malmö til Kopenhagen rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!