Malaga - Melilla færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 5 krydsninger ugentligt
    6 hr 15 min.
    Få Pris
  • sjældne overfarter
    5 hr 30 min.
    Få Pris

Alternative Ruter

Tilbud

Malaga til Melilla - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Malaga til Melilla rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Malaga

De vigtigste seværdigheder i Malaga er The Alcazaba og det romerske teater, Gibralfaro Slot, Picasso Foundation - Picassos Hjem Museum, Den neoklassiske Katedral Encarnation; bispegården; tyrefægterarenaen, som hedder Plaza de Toros.


Om Melilla

Melilla, på Middelhavskysten i Marokko, var oprindeligt en fonikisk koloni, og har gennem historien set romersk, byzantinsk, arabisk, Vandal og puniske regel. Melilla blev erobret af Spanien i 1492 og har været under spansk administration lige siden, hvilket afspejles i byens typisk andalusisk karakter. Havnen i Melilla er blevet en vigtig havn for handel og transport mellem Nordafrika og Spanien.

Den befæstede Melilla gamle bydel, Melilla la Vieja, er omgivet af defensive vægge og har ændret sig lidt siden det 16. århundrede. Nogle andre interessante seværdigheder at se i Melilla omfatter Plaza de España kvadrat, der er omgivet af vigtige lokale bygninger, og Zoruah synagoge. Melilla har også en række museer du skal besoge, herunder Arkæologi og Historie Museet og Military History Museum. Melilla er cirka 14 kilometer nord for Nador, Nador er tilgængelig fra Melilla med tog.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!