Malaga færge

Kort

Bestil tilbud

Malaga Ruter

Bestil en færge til Malaga med AFerry. Du kan bruge Malaga til at tage færger omkring Spanien og også til Marokko. Indenlandske tjenester i Spanien er tilgængelige fra Malaga til Melilla mens færger væk fra Spanien sejle til Tanger Med.

Malaga Færgeselskaber

Færger til og fra Malaga drives af Balearia og Trasmediterranea. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Malaga, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Malaga, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Almeria, Gibraltar og Motril for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Malaga færger med Balearia og Trasmediterranea er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Malaga bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Malaga færgehavn
  • Malaga færgehavn
  • Malaga færgehavn

Om Malaga

De vigtigste seværdigheder i Malaga er The Alcazaba og det romerske teater, Gibralfaro Slot, Picasso Foundation - Picassos Hjem Museum, Den neoklassiske Katedral Encarnation; bispegården; tyrefægterarenaen, som hedder Plaza de Toros.

Malaga er den største kystby i Andalusien og er en ægte og typisk andalusisk by med en grynet individualisme, uberørt af turisme. Malaga har også resterne af en passagerfærgehavn, men i dag er der kun service til den spanske enklave Melilla i Marokko. Hvis du er på vej til Fes og den østlige del af Marokko, er dette en nyttig forbindelse - især hvis du vil tage bilen med over. Overfarten tager syv timer.

Malaga faciliteter

Malaga havn tilbyder de basale faciliteter og services.

Malaga retninger

Du kan nemt komme til Malaga havn fra hvor som helst i Spanien. Fra Cordoba, tag A45 til Malaga. Fra sydkysten, tag A7 nord mod Malaga. Fra nordkysten, kør A7 mod syd mod Malaga.

Malaga - Rutekort

se kort

Havneadresser

Balearia

Est. Marítima, Recinto del Puerto Local E-1, C.P. 29016, Spain

Trasmediterranea

Est. Marítima, Recinto del Puerto Local E-1, C.P. 29016, Spain

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!