Mahon færge

Kort

Bestil tilbud

Mahon Ruter

Bestil en færge til Mahon med AFerry. Du kan bruge Mahon til at tage færger omkring De Baleariske oer og også til Spanien. Indenlandske tjenester i De Baleariske oer er tilgængelige fra Mahon til Palma mens færger væk fra De Baleariske oer sejle til Barcelona og Valencia.

Mahon Færgeselskaber

Færger til og fra Mahon drives af Trasmediterranea. Når du leder efter en færge til Mahon, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Ciutadella for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Mahon færger med Trasmediterranea er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Mahon bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Mahon færgehavn
  • Mahon færgehavn
  • Mahon færgehavn

Om Mahon

Selve byen har masser at byde på. Det meste af shopping er langs gågader med vidunderlige kagebutikker og markeder, som sælger læder, keramik og friske fødevarer og fisk.

Uanset om du ønsker at udforske de smalle gader, eller besøge de behagelige skyggefulde pladser med indbydende fortovscaféer, eller foretrækker shopping, kan tilbringe et marked for dyre designerbutikker, som er der op til to gange om ugen, Mahon er et hvert besøg værd, hvis du er på Menorca.

Mahon havn ligger på Isle of Menorca, og det er en af de største naturlige havne i verden. Dens forlængelse, sammen med sin placering i Middelhavet, har gjort det til en strategisk højborg for mange nationer gennem historien. Færger fra Mahon sejler til både Mallorca og Valencia og Barcelona på det spanske fastland.

Mahon faciliteter

Du kan også beundre havneudsigten, se skibene eller nyde gæstfriheden på ​​restauranterne. Fornem atmosfæren og book en færge til Mahon. Barer og restauranter langs havnen kommer til live om natten så det er let at tilbringe mange timer ned i havnen.

Mahon retninger

Menorca er ikkenogen stor ø, og havnen i Mahon er tydeligt skiltet på hele øen.

Mahon - Rutekort

se kort

Havneadresser

Balearia

Moll del Cos Nou, s/n, Menorca, Balearics, 07701, Spain

Trasmediterranea

Muelle Comercial, s/n, C.P. 07701, Balearics

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!