Mahon - Barcelona færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 3 krydsninger ugentligt
    8 hr
    Få Pris

Alternative Ruter

Tilbud

Billige Mahon til Barcelona priser

For de næste 7 dage

Baseret på bookinger, der rejser i denne uge med bil.

Mahon til Barcelona - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Mahon til Barcelona rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Mahon

Selve byen har masser at byde på. Det meste af shopping er langs gågader med vidunderlige kagebutikker og markeder, som sælger læder, keramik og friske fødevarer og fisk.

Uanset om du ønsker at udforske de smalle gader, eller besøge de behagelige skyggefulde pladser med indbydende fortovscaféer, eller foretrækker shopping, kan tilbringe et marked for dyre designerbutikker, som er der op til to gange om ugen, Mahon er et hvert besøg værd, hvis du er på Menorca.


Om Barcelona

Barcelona er hovedstad i Spaniens Katalonien regionen, og er en af Spaniens, eller endda Europas, smukkeste og mest levende byer. Barcelona er en by fuld af kontraster, hvilket er tydeligt i sin arkitektur, et ægteskab af gotiske pigge og moderne kurver, herunder den berømte - Sagrada Familia.

Barcelona er opdelt i to dele. Den gamle by, som er hjertet af byen, herunder indkobsmuligheder, caféer og museer. Så er der Port Vell, som byder på barer, restauranter, butikker, et IMAX-teater og den største akvarium i Europa, ikke langt fra den storste havn i Barcelona.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!