Macau Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Macau Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Macau med AFerry. Indenlandske tjenester i China er tilgængelige fra Macau til Hong Kong og Kowloon.

Macau Færgeselskaber

Færger til og fra Macau drives af Turbojet Hong Kong. Når du leder efter en færge til Macau, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Macau færger med Turbojet Hong Kong er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Macau bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Macau Ferries
  • Macau Ferries
  • Macau Ferries

Om Macau

Frem til 1999 var Macau et portugisisk område. Dette har efterladt sit præg på regionen for at skabe en unik blanding af portugisisk og kinesisk kultur. Efter at have været en portugisisk koloni indtil 1999, er den europæiske indflydelse åbenbar i alle aspekter af kulturen i Macau. Regionen kan fejle som en del af Europa, hvis du ignorerer vejskiltene på kinesisk.

Du finder de fleste attraktioner i Macau-halvoen, herunder det genvundne land i Cotai, som er blevet forvandlet til at blive den "Las Vegas Strip of the East". Den venetianske er det mest kendte casino og den storste i verden. Indenfor finder du et indkobscenter i Venedig-stil med floder, der lober hele vejen igennem. Macau genererer flere indtægter fra spil end Las Vegas!

I Macau finder du et bredt udvalg af retter til rådighed. Forst og fremmest er regionen specialiseret i kinesisk og Macanese mad, men du vil også finde portugisisk kokken mange steder, men for ægte ægthed finder du kun den rigtige aftale i high end restauranter.

Macau - Rutekort

se kort

Havneadresser

Turbojet Hong Kong

Outer Harbour Ferry Terminal, Macau, Hong Kong

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!