Lymington færge

Kort

Bestil tilbud

Lymington Ruter

Bestil en færge til Lymington med AFerry. Færger til Lymington, i England, er tilgængelige fra Isle of Wight. Du kan tage en færge til Lymington fra Yarmouth.

Lymington Færgeselskaber

Færger til og fra Lymington drives af Wightlink. Når du leder efter en færge til Lymington, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Portsmouth, Southampton og Southsea for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Lymington færger med Wightlink er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Lymington bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Lymington færgehavn
  • Lymington færgehavn
  • Lymington færgehavn

Om Lymington

Lymington har en stor turistindustri, og det er et stort yacht center. Byen har mange butikker og et meget smuk lokalt marked, som finder sted hver lørdag på det største High Street. Dens georgisk og viktoriansk arkitektur tiltrækker besøgende fra overalt.

Lymington havn er en lille, men en travl havn beliggende på Solent, i New Forest distriktet Hampshire i England. Den er forbundet til Yarmouth på Isle of Wight med en bilfærge, der drives af Wightlink Ferries.

Lymington faciliteter

Faciliteter på Lymington havn omfatter et billetkontor, en cafe, toiletter og betalingstelefoner. Der er betalings parkeringspladser, og alle billetter skal købes i forvejen.

Lymington retninger

Fra Southampton og øst, tag frakørsel M27 J1, kør derefter sydpå langs A337, fra A35, drej syd ved Lyndhurst langs A337.

Fra Bournemouth og vest, følg A35 øst og derefter på Christchurch, følg A337 øst. Lymington er 19km væk. Ved ankomst til Lymington folg skiltene til "Isle of Wight Ferries", som vil lede dig til terminalerne.

Der er hyppige tjenester, der sejler fra mange dele af landet til Lymington Pier, med direkte og på tværs af London-forbindelser.

Der er en hyppig National Express tjeneste, der kører til Lymington fra hele Storbritannien.

Lymington - Rutekort

se kort

Havneadresser

Wightlink

Lymington Pier Ferry Terminal, Lymington Pier, Undershore Road, Lymington, SO41 5SB, United Kingdom

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!