Lussino færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Lussino med AFerry. Færger til Lussino, i Kroation, er tilgængelige fra Italien. Du kan tage en færge til Lussino fra Cesenatico og Pesaro.

Lussino Færgeselskaber

Færger til og fra Lussino drives af Gomo Viaggi. Når du leder efter en færge til Lussino, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Hvar, Novalja og Piran for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Lussino færger med Gomo Viaggi er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Lussino bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Lussino færgehavn
  • Lussino færgehavn
  • Lussino færgehavn

Om Lussino

Lussino er også hjemsted for en bred vifte af plante-og dyrearter. øresvin delfiner, bebor området omkring øen, er de vigtigste seværdigheder her. Lussino tilbyder en bred vifte vandsport og fritidsaktiviteter, og derfor er et favorit feriemål for mange.

øen Lussino er 32,8km lang og bredden varierer fra 0,24km til 4,6km og har en samlet kystlinie på 113,2km.

Med mere end 2600 timer af sollys om året, er Lussino blevet en populær destination for tyske og italienske turister i sommermånederne. Lussino har en gennemsnitlig sommer temperatur på 24°C og 7°C i løbet af vinteren.

Lussino havn ligger på den kroatiske ø Lussino i det nordlige Adriaterhavet, i bugten Kvarner. Lussino er en del af øgruppen Cres - Lussino. Lussino er den 11. største ø i Adriaterhavet.

Lussino faciliteter

Lussino Kanal har altid været en hyppig navigations rute. Lussino havn har tilstrækkelige faciliteter til at tage højde for en hver passagers behov.

Lussino - Rutekort

se kort

Havneadresser

Gomo Viaggi

Riva Kapetana, Mali Losinj, 51550, Losinj, Croatia

Venezia

Mali Losinj, 51550, Croatia

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!