Lubeck færge

Kort

Bestil tilbud

Lübeck ligger ved mundingen af ​​floden Trave, og er den største tyske færgehavnen på østersøen. Beliggende på en strategisk position på det syd-vestlige hjørne af østersøen, tilbyder Lübeck havn en række forbindelser til Skandinavien og resten af ​​de baltiske lande. Med fremragende 3 sporet motorvej forbindelser og togforbindelser til resten af ​​Tyskland og andre europæiske lande er Lübeck havn en attraktiv port for passager-og godstrafik.

Bemærk venligst, at Lübeck bruger den nærliggende Travemünde havn til alle ankomster og afgange.

Tilbud

  • Lubeck færgehavn
  • Lubeck færgehavn
  • Lubeck færgehavn

Om Lübeck

Lübeck er en påfaldende attraktiv tysk by, som emmer af historie, kulturarv og arkitektur, der går helt tilbage til det 15. århundrede og videre frem. Den gamle del af Lübeck omgivet af floden Trave i vest, og ved floden Wakenitz i øst, og bevogtet af den mest berømte Holstentor, som står mellem to cylindriske tårne, og ​​er blevet erklæret som UNESCOs Verdensarvsområder i 1980, på grund af sine stadig intakte gotiske kirker, købmandsgårde og pakhuse og små smalle gyder, sammen med utallige andre historiske bygninger.

Lübeck er en by, du skal opleve, med mere end 1000 bemærkelsesværdige turistattraktioner spredt rundt i byen. De fleste af disse attraktioner, i den gamle bydel, er kendt som 'Altstadt'. Nogle af disse bemærkelsesværdige vartegn fra det 13. århundrede Town Hall (Rathaus), den storslåede slottet Rantzau, den smukke 12. århundrede Lübeck katedral og Buddenbrook huset.

Lübeck er også berømt for sin øl og marcipan (hævdes at være opfundet i Lübeck under en militær belejring, da folk løb ud af alle fødevarer, bortset fra mandler og sukker), og et sted, hvor du skal smage dette er den velkendte Café Niederegger.

Lübeck by er heller ikke for langt væk fra gode sandstrande, Lübeck tilbyder derfor en virkelig dejlig ferie, der kombinerer middelalderlige charme med sandstrande og sol. De fleste mennesker besøger Lübeck i julen, for at besøge de berømte julemarkeder, der løber fra slutningen af ​​november til jul.

Bemærk: DFDS LISCO sejler ikke længere mellem Riga og Lübeck, denne service blevet suspenderet indtil videre.

Lubeck - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!