Los Cristianos Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Los Cristianos med AFerry. Færger til Los Cristianos, i Tenerife, er tilgængelige fra De Kanariske Oer og la gomera. Du kan tage en færge til Los Cristianos fra San Sebastian de La Gomera, Santa Cruz de la Palma og Valverde.

Los Cristianos Færgeselskaber

Færger til og fra Los Cristianos drives af Fred Olsen og Naviera Armas. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Los Cristianos, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Los Cristianos, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Santa Cruz de Tenerife for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Los Cristianos færger med Fred Olsen og Naviera Armas er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Los Cristianos bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Los Cristianos Ferries
  • Los Cristianos Ferries
  • Los Cristianos Ferries

Om Los Cristianos

Los Cristianos kan findes på Tenerife sydkyst mellem bjergene Guaza og Cristianos. Det er et populært turistmål, der har ændret sig fra en stille fiskerby til en hurtigt voksende moderne by siden 1970'erne. Los Cristianos og også en meget populær udvej by, er det mindre travlt end Playa de las Américas og bevarer nogle af det pre-turisme egenskaber.

Los Cristianos - Rutekort

se kort

Havneadresser

Fred Olsen

Calle del Espigón, 38650 Muelle del Puerto de Los Cristianos en Arona., 38650, Canary Islands (Tenerife)

Naviera Armas

Estación Marítima de Los Cristianos, s/n, 38650 - Arona, Canary Islands (Tenerife)

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!