Los - Koefonisia færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Los til Koefonisia - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Los til Koefonisia rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Ios

øen Ios er beliggende i de græske Cykladerne og er et berømt turistmål, tiltrækker besøgende med sine gyldne strande og den karakteristiske Ægæiske arkitektur. øen er blot 18 km lang og 10 km bred med en lille befolkning på 1.820 mennesker.

Ios er også kendt som en af de bedste græske øer langs Mykonos, med et væld af diskoteker og barer i hovedbyen, Chora og de forskellige strande. De fleste turister opholder sig enten i de mange hoteller i den centrale landsby Chora eller på strandområder Theodoti, Kalamos og Manganari.

Ios, tager også højde for folk på udkig efter en roligere, mere afslappende ferie, med sine lange strækninger af sandstrande og krystalklart vand.


Om Koufonissi

I Koufonissia havnene, bliver du forkælet med valg, hvis du ønsker at prøve vandsport. Vind-surfing, jetski og vandski er blot tre af de enorme aktiviteter du tilbydes på øen. Bortset fra det, er der altid løftet af fiskeriet, øernes vigtigste indtægtskilde. Du kan nemt fange din middag i det krystalklare Middelhav. Hvis du har lyst til at rejse hertil, i slutningen af ​​juni, tag forbi "Fisherman' s Celebration" (Fiskerens fest) nær havnen. Mange siger, dette er en unik Cycladean oplevelse!

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!