Livorno - Olbia færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

 • 1 krydsninger dagligt
  6 hr 55 min.
  Få Pris
 • 1 krydsninger dagligt
  8 hr
  Få Pris

Alternative Ruter

Livorno til Olbia færger forbinder Italien og Sardinien med Grimaldi Lines og Moby Lines. Udover at sammenligne priser og tider for Livorno til Olbia, viser vi også resultater for 6 andre ruter for at hjælpe dig med at komme fra Italien til Sardinien til det bedste tidspunkt, til den bedste pris:

 • Genova til Arbatax
 • Genova til Olbia
 • Genova til Porte Torres
 • Livorno til Golfo Aranci
 • Piombino til Golfo Aranci
 • Piombino til Olbia

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Livorno og Olbia. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Billige Livorno til Olbia priser

For de næste 7 dage

Baseret på bookinger, der rejser i denne uge med bil.

Tilbud

Livorno til Olbia - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Livorno til Olbia rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Livorno

Livorno er en af de vigtigste færgehavne i Italien, der tilbyder afgange til både Korsika og Sardinien, og er også en af ​​landets største havnebyer. Livorno er omgivet af smuk natur og hav med en vidunderlig natur med rige parker.

Du kan sejle fra Livorno havn til Bastia, Golfo Aranci, Barcelona, Porto Vecchio og Olbia og Tanger (Marokko) med Corsica-Sardinia Ferries, Grimaldi Ferries Prestige og Moby Lines og til Capraia med Toremar.

Freight Leaders Club har erklæret Livorno havn, den største havn i regionen, på grund af de strukturer og faciliteter på pladsen, som tager højde for enhver form for skibet og overfører enhver kategori af varer.


Om Olbia

Mere end 3 millioner passagerer og 5 millioner tons gods passerer gennem Olbia havn hvert år. Olbia havn er opdelt i tre områder Cocciani Port, den interne port bruges til små krydstogtskibe, Isola Bianca Port for ro-ro skibe og det nye område ved at blive bygget for de store krydstogtskibe.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!