Livorno - Golfo Aranci færger

Kort

Bestil tilbud

  • 7 krydsninger ugentligt
    7 hr 26 min.

Alternative Ruter

Livorno til Golfo Aranci færger forbinder Italien og Sardinien med Corsica-Sardinia Ferries. Udover at sammenligne priser og tider for Livorno til Golfo Aranci, viser vi også resultater for 6 andre ruter for at hjælpe dig med at komme fra Italien til Sardinien til det bedste tidspunkt, til den bedste pris:

  • Genova til Arbatax
  • Genova til Olbia
  • Genova til Porte Torres
  • Livorno til Olbia
  • Piombino til Golfo Aranci
  • Piombino til Olbia

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Livorno og Golfo Aranci. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Livorno til Golfo Aranci - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Livorno til Golfo Aranci rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Livorno

Livorno er en af de vigtigste færgehavne i Italien, der tilbyder afgange til både Korsika og Sardinien, og er også en af ​​landets største havnebyer. Livorno er omgivet af smuk natur og hav med en vidunderlig natur med rige parker.

Du kan sejle fra Livorno havn til Bastia, Golfo Aranci, Barcelona, Porto Vecchio og Olbia og Tanger (Marokko) med Corsica-Sardinia Ferries, Grimaldi Ferries Prestige og Moby Lines og til Capraia med Toremar.

Freight Leaders Club har erklæret Livorno havn, den største havn i regionen, på grund af de strukturer og faciliteter på pladsen, som tager højde for enhver form for skibet og overfører enhver kategori af varer.


Om Golfo Aranci

Golfo Aranci er omgivet af natur og har mange attraktioner. Golfo Aranci havn ligger på den nordøstlige del af øen Sardinien i Italien, og det er meget tæt på Porto Rotondo og Porto Cervo, berømte turistattraktioner steder i Sardinien.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!