Livorno færge

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Livorno Ruter

Bestil en færge til Livorno med AFerry. Du kan bruge Livorno til at tage færger omkring Italien og også til Korsika, Sardinien og Sicilien. Indenlandske tjenester i Italien er tilgængelige fra Livorno til Capraia mens færger væk fra Italien sejle til Bastia, Golfo Aranci, Olbia, Palermo og Porto Vecchio.

Livorno Færgeselskaber

Færger til og fra Livorno drives af Corsica-Sardinia Ferries, Grimaldi Lines, Moby Lines og Toremar. Fordi 4 færgeselskaber opererer ind og ud af Livorno, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Livorno, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Civitavecchia, Genoa og Napoli for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Færger med Corsica-Sardinia Ferries og andre virksomheder, der opererer til og fra Livorno er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Livorno bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Bastia - Livorno
(Moby Lines)
DKK592
  • Booked: Friday, September 4, 2020
  • Rejs: Thursday, September 24, 2020 (enkelt)
  • Personbil + 2

Tilbud

  • Livorno færgehavn
  • Livorno færgehavn
  • Livorno færgehavn

Om Livorno

Livorno er en af de vigtigste færgehavne i Italien, der tilbyder afgange til både Korsika og Sardinien, og er også en af ​​landets største havnebyer. Livorno er omgivet af smuk natur og hav med en vidunderlig natur med rige parker.

Du kan sejle fra Livorno havn til Bastia, Golfo Aranci, Barcelona, Porto Vecchio og Olbia og Tanger (Marokko) med Corsica-Sardinia Ferries, Grimaldi Ferries Prestige og Moby Lines og til Capraia med Toremar.

Freight Leaders Club har erklæret Livorno havn, den største havn i regionen, på grund af de strukturer og faciliteter på pladsen, som tager højde for enhver form for skibet og overfører enhver kategori af varer.

Livorno havn er i regionen Toscana i den nordvestlige del af Italien, på den østlige bred af det Liguriske Hav, omkring 80km nordøst for Korsika.

Livorno retninger

Fra A12 Genova-Livorno-Rosignano eller A11-A12 Firenze-Pisa-Livorno, tag afkørslen "Livorno". Følg derefter skiltene mod "Porto di Livorno" eller "Autorità 'Portuale".

Grandi Navi Veloci
Når du har forladt motorvejen (Livorno betalingsanlæg), følg skiltene til industrihavnen - Galvani Shipyard. Når du ankommer til havnen, følg "Grandi Navi Veloci" skiltene. Bording sker på Shipyard 1.

Moby Lines
Efter at have forladt motorvejen (afkorsel "Porto"), følg skiltene mod "Porto/Imbarchi - Korsika/Sardegna" og "Moby". Når du kommer til "Stazione Marittima", check-in på pladsen overfor skibet.

Corsica/Sardinia Ferries
A12- Følg skiltene til "Porto" "Corsica Ferries Sardinia Ferries" og "Stazione Marittima

Den nærmeste togstation er Stazione Centrale di Livorno. Der vil du finde busforbindelser til Piazza Grande. Livorno havn ligger 10min derfra.

Den nærmeste lufthavn er Pisa Internationale Lufthavn "Galileo Galilei" (18km fra havnen), herfra kan du leje en bil, tage en taxa eller gå til tog stationen, følg instruktionerne ovenfor. Firenzes internationale lufthavn er 80 km væk fra Livorno havn.

Livorno - Rutekort

se kort

Havneadresser

Corsica-Sardinia Ferries

Calata Carrara Nuova Stazione Marittima, Livorno, 57100, Italy

Grandi Navi Veloci

Port Varco Galvani, Einschiffungskai Dock 1, I - 57100, Italy

Grimaldi Lines

Darsena Toscana Est - Viale Mogadiscio, Livorno 57123, Italy

Moby Lines

Imbarchi Stazione Marittima, I - 57100, Italy

Toremar

Via Calafati, 6 57123 Livorno, Province of Livorno, Italy

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!