Liverpool færge

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Liverpool Ruter

Bestil en færge til Liverpool med AFerry. Færger til Liverpool, i England, er tilgængelige fra Irland og Isle of Man. Du kan tage en færge til Liverpool fra Douglas og Dublin.

Liverpool Færgeselskaber

Færger til og fra Liverpool drives af Isle of Man Steam Packet og P&O Ferries. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Liverpool, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Liverpool, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Birkenhead, Heysham og Holyhead for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Liverpool færger med Isle of Man Steam Packet og P&O Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Liverpool bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Dublin - Liverpool
(P&O Ferries)
DKK1,461
  • Booked: Wednesday, September 9, 2020
  • Rejs: Friday, September 11, 2020 (enkelt)
  • Varevogn + 1

Tilbud

  • Liverpool færgehavn
  • Liverpool færgehavn
  • Liverpool færgehavn

Om Liverpool

Liverpool, med dens berømte havnefront ved floden Mersey, er ikke kun en stor udskibningshavn også et industrielt centrum. Kong John lancerede byen på sin vej til sejr, da han indrømmede den en charter i 1207. Inden da havde det været en lille 12. århundrede fiskerlandsby, men det blev hurtigt en port til at sende mænd og materialer til Irland.

Liverpool havn er en af ​​Storbritanniens største passager-og fragthavne og dækker begge bredder af floden Mersey.

Liverpool faciliteter

Terminal faciliteter i Liverpool færgehavn omfatter en snackbar og drikkevarer & snacks automater.

Passagerer, der rejser med P&O Irish Sea, er der lokal parkering i nærheden af P&O Irish Sea Terminal.

For passagerer, der rejser med Isle of Man Steam Packet Company, er der åbnet en ny 24 timers parkering på Liver Street, som drives af Q Park.

Liverpool retninger: P&O Irish Sea Terminal

Liverpool Terminal er inden i Liverpool Freeport. Gå gennem Freeport politiets sikkerhedsindgang og tag den første venstre. Terminalen er omkring en kilomet på højre side. Drej til højre, følg skiltene forbi den forreste del af terminalbygningerne til passagerer check-in. Fra Liverpool Centrum følg A565 mod Bootle. Fra andre områder kOr af M57 eller M58 og følg skiltene "All Docks" på A5036. Fortsæt på A5036 ca. 3km indtil rundkørselen, indbygget på overflyvningsmålepunktet og følg skiltene mod Crosby/Liverpool Freeport.

Hyppige eksprestog afgår fra London Euston Station til Liverpool, og tager under 3 timer. Der er også hyppig service fra Manchester, en 45-minutters kørsel væk.

Du finder Norton Street Bus Station ca 450 meter fra Liverpool Lime Street Railway Station. Taxaer er til rådighed tæt ved terminalen. Vær forberedt på det kan tage mindst 60 minutter med bus eller taxa.

Liverpool retninger: Isle Of Man Steam Packet Terminal

Placering: Princes Landing Stage, i nærheden af ​​Pier Head. Vej Adgang til udkanten af ​​byen er via M6/M62 eller M58. Fra M62, følg skiltene til centrum og derefter Pier Head skiltene til Princes Landing Stage. Fra M58 følg A5036 og derefter A565 til Pier Head. Fra North Wales, tag M53, igennem Wallasey Tunnel kør af A59 til Pier Head

Med Liverpool Lime Street togstation, ca 3 km fra Landing Stage, tilbydes forbindelser til mange dele af landet. Tillad op til 60 minutter for overforsel mellem stationen og Pier Head med bus eller taxa. James Street station (600m) har hyppige lokale ydelser til og fra Wirral og Chester.

Du finder Norton Street Bus Station ca 450 meter fra Liverpool Lime Street Railway Station. Taxaer er til rådighed tæt ved terminalen. Vær forberedt på det kan tage mindst 60 minutter med bus eller taxa.

Liverpool - Rutekort

se kort

Havneadresser

P&O Ferries

Gladstone Branch Dock No.3, Liverpool Freeport, Bootle, Merseyside, L20 1BG. For sat navs, please use: L20 1BG BOOTLE (Liverpool/Dublin ferry), England

Isle of Man Steam Packet

Isle of Man Steam Packet Company, Landing Stage Terminal, Off St Nicholas Place, Princes Parade, Liverpool, L3 1DL, England

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!