Liverpool - Dublin færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 1 krydsninger dagligt
    8 hr
    Få Pris

Alternative Ruter

Liverpool til Dublin færger forbinder England og Irland med P&O Ferries. Udover at sammenligne priser og tider for Liverpool til Dublin, viser vi også resultater for Holyhead til Dublin for at hjælpe dig med at komme fra England til Irland til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Liverpool og Dublin. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Billige Liverpool til Dublin priser

For de næste 7 dage

Baseret på bookinger, der rejser i denne uge med bil.

Tilbud

Liverpool til Dublin - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Liverpool til Dublin rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Liverpool

Liverpool, med dens berømte havnefront ved floden Mersey, er ikke kun en stor udskibningshavn også et industrielt centrum. Kong John lancerede byen på sin vej til sejr, da han indrømmede den en charter i 1207. Inden da havde det været en lille 12. århundrede fiskerlandsby, men det blev hurtigt en port til at sende mænd og materialer til Irland.


Om Dublin

Byen Dublin er over 1000 år gammel og har udviklet sig til en by, der er rig på kultur og kulturarv. Dublin har altid været et centrum for udviklingen af ​​kunst, litteratur og teater. James Joyce, Oscar Wilde, Colin Farrell og Bono (U2 forsanger) er blot nogle af de berømte Dubliner.

En fantastisk måde at se Dublin på, er ved at gå langs bredden af floden Liffey, der løber langs hele centrum af Dublin. På begge sider af floden, ligger mange attraktioner.

Trinity College, Dublin Castle, Christchurch Cathedral, St. Stephens Green, Guinness Store House, Old Jameson Distillery, National Gallery of Ireland og Temple Bar-området, kendt for sit sjove natteliv, er blot nogle af de ting, du ikke bør gå glip af sammen med nogle af de mest eksklusive designer indkøbscentre. Du vil blive opslugt af den evige foranderlige livlige atmosfære i denne by.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!