Liverpool Birkenhead havn

Kort

Bestil tilbud

Bestil en færge til Birkenhead med AFerry. Færger til Birkenhead, i England, er tilgængelige fra Isle of Man og Nordirland. Du kan tage en færge til Birkenhead fra Belfast og Douglas.

Birkenhead Færgeselskaber

Færger til og fra Birkenhead drives af Isle of Man Steam Packet og Stena Line. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Birkenhead, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Birkenhead, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Cairnryan, Heysham og Liverpool for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Birkenhead færger med Isle of Man Steam Packet og Stena Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Birkenhead bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Liverpool Birkenhead færgehavn
  • Liverpool Birkenhead færgehavn
  • Liverpool Birkenhead færgehavn

Om Liverpool Birkenhead

Blandt attraktioner i og omkring Birkenhead der er værd at opleve: Birkenhead Park, med sine to smukke søer og sirlige "Swiss Bridge", Birkenhead og St. Mary 's Tower, Bidston Windmill og Flaybrick Memorial Gardens.

Birkenhead er en by i Merseyside på Wirral halvøen, meget tæt på byen Liverpool og deler af Liverpool havns havnefacilitetet. Twelve Quays Terminalen tilbyder både passager-og godstrafik til Belfast i Nordirland og Dublin i Irland.

Liverpool Birkenhead faciliteter

Den nye og ultra-moderne Tolv Quays River terminal i Liverpool Birkenhead byder på masser af faciliteter, såsom en check-in hal, overdækket check-in områder for køretøjer, cafeteria og opholdsstue, separate hvile områder og brusere til transportfirmaer chauffører, og afsætning/afhentning pladser for busser og taxaer og der er rigeligt med gratis parkering.

Liverpool Birkenhead retninger

Fra syd, følg M53 til J1 og tag A554. Følg skiltene til Tolv Quays River Terminal. Fra Liverpool kør af flode krydseren til Birkenhead og følg skiltene som ovenfor.

Hamilton Square Station på Hamilton Street er cirka 5 minutter fra færgeterminalen.

Den nærmeste lufthavn er John Lennon Airport i Liverpool, cirka 13km fra Birkenhead.

Det nærmeste bus stoppested til terminalen er på Europa Boulevard, overfor Conway Park station, Birkenhead er cirka 10 minutter væk.

Birkenhead - Rutekort

se kort

Havneadresser

Isle of Man Steam Packet

12 Quays Terminal, Tower Road, Birkenhead, Wirrall, CH41 1FE, England

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!