Lipsi færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Lipsi Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Lipsi med AFerry. Du kan bruge Lipsi til at tage færger omkring De Dodekanesiske øer og også til . Indenlandske tjenester i De Dodekanesiske øer er tilgængelige fra Lipsi til Kos, Leros, Patmos og Rhodes mens færger væk fra De Dodekanesiske øer sejle til Piraeus.

Lipsi Færgeselskaber

Færger til og fra Lipsi drives af Blue Star Ferries og Dodekanisos Seaways. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Lipsi, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Lipsi, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Lipsi færger med Blue Star Ferries og Dodekanisos Seaways er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Lipsi bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Lipsi færgehavn
  • Lipsi færgehavn
  • Lipsi færgehavn

Om Lipsi

Lipsi havn ligger på en af de mindre øer i den nordlige ende af de græske øer Dodekaneserne. Lipsi ligger mellem Kalymnos og Samos og er godt forbundet til andre øer via færgeruter.

Der er mange taverner og caféer omkring havneområdet i Lipsi. Lipsi tilbyder en rolig oase for dem, der ønsker at slippe for myldretiden eller, som ønsker en ø til ø rejse, med Lipsi som base på grund af sine gode færgeforbindelser til forskellige andre græske øer.

Lipsi er en meget lille ø, hvor du kan, gå til hvor som helst, og er for nylig at blive moderniseret ved at udvide vejene, forbedre havnefaciliteterne og forbedre de generelle faciliteter til at fremme turismen på øen.

Lipsi har stadig masser af charme, som en lille ø, med smukke hvide og blå malede huse, hyggelige sandstrande og maleriske omgivelser. Lipsi har mange vandkilder overalt, Fountani og alias Pikri Nero er de to vigtigste fjedrene i Lipsi sammen med hule Ontas og en 960 meter befæstet bane udskåret omkring en bakke, som forbinder de øvre dele af Koimissi region i Lipsi til den nedre af dem. Lipsi har også et væld af gamle kirker og klostre.

Lipsi - Rutekort

se kort

Havneadresser

Dodekanisos Seaways

, 850 01, Lipsi , Greece

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!