Lipari - Panarea færger

Kort

Bestil tilbud

Lipari til Panarea er en indenrigsrute i De Æoliske oer, med Liberty Lines.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Lipari og Panarea. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Lipari til Panarea - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Lipari til Panarea rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Lipari

Beboet siden den yngre stenalder, blev øen koloniseret af grækerne i 575 f.Kr., som kaldt øen Meligunis. Græske og romerske ruiner er stadig synlige i Diana District arkæologiske park.

Takket være det milde vejr og åndeløse landskab med dybe huler og stejle klipper på øen er Lipari en ideel feriedestination. Ud over nogle smukke strande finder du vulkaner, slotte, termiske spaer, vandsport og perfekte fiskepladser.


Om Panarea

Året rundt er der kun omkring 300 beboere, men i sommermånederne befolkningen svulmer dramatisk som turister flokkes i. øen er også kendt for at være et populært rejsemål blandt kendis jet-set, så du skal ikke blive overrasket, hvis du stoder på et par paparazzo under dit ophold. Det er derfor nødvendigt at booke indkvartering langt foran, at der sikres et sted at sove i løbet af sommermånederne.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!