Lipari færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Lipari Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Lipari med AFerry. Du kan bruge Lipari til at tage færger omkring De Æoliske oer og også til Italien og Sicilien. Indenlandske tjenester i De Æoliske oer er tilgængelige fra Lipari til Rinella, Stromboli og Vulcano mens færger væk fra De Æoliske oer sejle til Milazzo og Napoli.

Lipari Færgeselskaber

Færger til og fra Lipari drives af Liberty Lines og SNAV. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Lipari, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Lipari, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Alicudi for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Lipari færger med Liberty Lines og SNAV er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Lipari bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Lipari færgehavn
  • Lipari færgehavn
  • Lipari færgehavn

Om Lipari

Beboet siden den yngre stenalder, blev øen koloniseret af grækerne i 575 f.Kr., som kaldt øen Meligunis. Græske og romerske ruiner er stadig synlige i Diana District arkæologiske park.

Takket være det milde vejr og åndeløse landskab med dybe huler og stejle klipper på øen er Lipari en ideel feriedestination. Ud over nogle smukke strande finder du vulkaner, slotte, termiske spaer, vandsport og perfekte fiskepladser.

Lipari er den mest befolkede og største af Lipari øerne, undertiden kaldet Lipariske øer, der ligger 25 til 55km fra nordøst siden af ​​Sicilien. Lipari blev skabt af en række af fire vulkanske bevægelser, der har forladt øen dækket med pimpsten og obsidian. Lige siden historisk tid har pimpsten minedrift været et vigtigt erhverv på Lipari. Den blege pimpsten er endda sendt internationalt.

Lipari faciliteter

Havnen i Lipari er lille og travl og tilbyder en bred vifte af faciliteter og services.

Lipari retninger

Du kan komme til Lipari ad søvejen fra havnen i Napoli. Lipari er også godt placeret til at besvge andre Æoliske øer.

Lipari - Rutekort

se kort

Havneadresser

Siremar

NUOVO TERMINAL ALISCAFI Sottomonastero - Porto Marina Lunga , 98055 LIPARI (ME) , Italy

SNAV

Via Francesco Crispi, I-98055 Lipari, Italy

Liberty Lines

NUOVO TERMINAL ALISCAFI Sottomonastero - Porto Marina Lunga , 98055 LIPARI (ME) , Italy

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!