Linosa Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Linosa med AFerry. Indenlandske tjenester i Italien er tilgængelige fra Linosa til Porto Empedocle.

Linosa Færgeselskaber

Færger til og fra Linosa drives af Liberty Lines. Når du leder efter en færge til Linosa, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Linosa færger med Liberty Lines er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Linosa bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Linosa Ferries
  • Linosa Ferries
  • Linosa Ferries

Om Linosa

Linosa er en af Pelagieoerne i den sicilianske middelhavskanal, 50 km nord for Lampedusa. Linosa forbliver uberort, et sted for fred. Den bedste måde at udforske denne lille o til fods eller på cykel er at vandre til vulkanen, der er rig på vegetation, typisk middelhavskrubb og store stikkende pærer og tilbyder en betagende udsigt over oen.

Linosa - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!