Liepaja Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Liepaja Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Liepaja med AFerry. Færger til Liepaja, i Letland, er tilgængelige fra Tyskland. Du kan tage en færge til Liepaja fra Travemunde.

Liepaja Færgeselskaber

Færger til og fra Liepaja drives af Stena Line. Når du leder efter en færge til Liepaja, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Liepaja færger med Stena Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Liepaja bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Liepaja Ferries
  • Liepaja Ferries
  • Liepaja Ferries

Om Liepaja

Leipaja er en mellemstor havn, der er udstyret til passagerskibe og fragtskibe og er et glimrende indgangspunkt for Vest Letland med fremragende vej- og jernbaneforbindelser til resten af landet.

Det er også en stor og kosmopolitisk by på Batlic-kysten. Her finder du træhuse, Art-Nouveau-bygninger samt sovjetiske lejligheder. Der er også gronne parker stiplede hele byen.

Liepaja er kendt i Letland som "Byen hvor vinden er fodt" muligvis på grund af havbrisen, og der er en hymne dedikeret til byen med samme navn. I nærheden af byen kan man i dag finde det storste vindkraftværk i landet - hvilket bekræfter, hvorfor byen har et så blæsende ry.

Turister kan være interesserede i at besoge byens centrum med sine mange smukke historiske kirker eller Seaside Park med hvide sandstrande. Den nordlige forstad til Karosta er også et besog værd. Dette var en hemmelig militærkamp, men nu er en stor turistattraktion og et sjældent indblik i Lavias kommunistiske fortid. Andre områder af interesse for turister er Vecliepaja, Ezerkrasts, som ligger tæt på Liepaja soen og Karosta strande med deres maleriske blæstede forter.

Liepaja - Rutekort

se kort

Havneadresser

Stena Line

Brivosta 46 piers, Liepaja, LV-3405, Latvia

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!