Lerwick - Kirkwall færger

Kort

Bestil tilbud

  • 2 krydsninger ugentligt
    5 hr 30 min.

Lerwick til Kirkwall er en indenrigsrute i Shetlandsøerne, med NorthLink.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Lerwick og Kirkwall. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Lerwick til Kirkwall - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Lerwick til Kirkwall rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Lerwick

Lerwick havn ligger i den nordlige havn, omkring to kilometer fra byens centrum. Lerwick er hovedstaden i Shetland, og det centrerer hele sin aktivitet omkring sin travle havn, især om sommeren. Navnet Lerwick kommer fra oldnordisk og betyder "bugten Mud".


Om Kirkwall

Kirkwall havn ligger i Orkneyøerne, hvor byen Kirkwall er hovedstaden. Hvis du vil vide mere om den historiske by, besøg sine to museer, Tankerness House Museum, som indeholder elementer af lokalhistorisk interesse, og det Trådløse Museum, som beskæftiger sig med historien om radioen og optaget lyd.

En anden stor begivenhed afholdes hvert år til jul og nytår og Ba spillet er et eksempel på de traditionelle fodboldkampe mellem Uppies og Doonies.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!