Lerwick færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Lerwick med AFerry. Færger til Lerwick, i Shetlandsøerne, er tilgængelige fra Orkneyøerne og Skotland. Du kan tage en færge til Lerwick fra Aberdeen og Kirkwall.

Lerwick Færgeselskaber

Færger til og fra Lerwick drives af NorthLink. Når du leder efter en færge til Lerwick, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Lerwick færger med NorthLink er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Lerwick bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Lerwick færgehavn
  • Lerwick færgehavn
  • Lerwick færgehavn

Om Lerwick

Lerwick havn ligger i den nordlige havn, omkring to kilometer fra byens centrum. Lerwick er hovedstaden i Shetland, og det centrerer hele sin aktivitet omkring sin travle havn, især om sommeren. Navnet Lerwick kommer fra oldnordisk og betyder "bugten Mud".

Lerwick havn er den vigtigste havn på Shetlandsøerne i Skotland, der ligger mere end 160km fra den nordlige kyst af Storbritannien (ca. 340km fra Aberdeen).

Lerwick faciliteter

Lerwick havn blev fuldt operationelt i oktober 2002 og fortsætter med at levere fremragende faciliteter for passagererne. Et begrænset antal gratis parkeringspladser er tilgængeligt af Lerwick Havne Authority for både kort- og langtidsparkering, men tilgængeligheden af ​​lange ophold er ikke garanteret og natparkering på korttidsparkeringspladsen er forbudt.

Lerwick retninger

Holmsgarth terminal er omkring 2km nord for byens centrum, overfor Shetland Hotel, og betjenes af busser og taxaer. For bilister, er alle porte klart markeret.

Lerwick - Rutekort

se kort

Havneadresser

NorthLink

Holmsgarth Terminal, Holmsgarth, ZE1 0PR, Shetland Islands

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!